5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nincs jobb egy meleg nyári napon, mint a vitaminokban gazdag, hűsítő zöldségleves, melyhez paradicsomecetet fogunk használni.
Ahhoz, hogy jó állagot érjünk el, először a paradicsom felét turmixoljuk le. Ezután hozzáadjuk a paradicsom második felét, a már előre felszeletelt uborkát, a friss bazsalikomot és kakukkfüvet. Sózzuk, borsozzuk és Pödör paradicsomecettel ízesítjük. Turmixoljuk össze alaposan.
Készítsük el a zöld olajat, melyhez 50 g friss snidlinget és 100 ml Pödör repceolajat használunk. Turmixoljuk kb. 5-6 percen keresztül, majd egy textil pelenkán szűrjük át.
Végül készítsük el a sajtcsipszet, amihez forró serpenyőbe reszelt parmezánt, napraforgó magot és Zalariz tökmagot teszünk bele. Aranysárgára sütjük, majd kitesszük egy papírtörlőre, hogy lecsepegtessük a felesleges zsiradékot.
Leves: | |
1 ek | |
ízlés szerint
|
|
ízlés szerint
|
|
1 kg | paradicsom |
300 g | uborka |
3 levél | bazsalikom |
10 g | friss kakukkfű |
Zöld olaj: | |
100 ml |
Repceolaj
vagy
Bio repceolaj
vagy
|
100 g | snidling |
Parmezán chips: | |
10 g | |
50 g | parmezán sajt |
30 g | mascarpone |
10 g | snidling |
10 g | napraforgómag |
A zöldségleves tálalásához: | |
színes koktélparadicsom | |
bazsalikom |
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.