5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Könnyű, fehérjében és ízekben gazdag tojássaláta, aminek az elkészítése nem igényel extra főzési tudományt, mégis feldobhatjuk vele a vacsorát vagy az ebédet. A hidegen sajtolt camelina olajnak köszönhetően íze páratlanul különleges.
Felforralunk másfél liter vizet. Ha forr, belehelyezzük a tojásokat, és 10 percig főzzük. Ha elkészült, lehűtjük, megtisztítjuk, majd cikkekre vágjuk.
A körte balzsamecetet egy zárható kisebb üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót. Hagyjuk 10-15 másodpercet, hogy a sókristályok felolvadjanak.
Majd hozzáadjuk a camelina olajat és a borsot. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.
A dresszinget összekeverjük a finomra vágott petrezselyemmel, a natúr joghurttal, majd óvatosan beleforgatjuk a tojásszeleteket is.
Jól behűtve, friss rukkolával és pirított napraforgómaggal tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.