5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Leveles tésztából fantasztikusan finom, és látványos zöldséges falatokat készíthetünk pillanatok alatt. A paprikás, krémsajtos batyu még finomabb és egészségesebb egy könnyed csírasalátával tálalva.
A friss, tekercselt levelestésztát hagyjuk szobahőmérsékleten kb. 15 percen át kiolvadni. Majd kitekerjük, és hat részre vágjuk.
Különböző színű kaliforniai paprikákat megmosunk, félbevágunk, magházukat eltávolítjuk, felkockázzuk, összekeverjük, és hat részre osztjuk.
A levelestészta darabokat közepüknél megkenjük a natúr krémsajttal, ráhelyezünk mindegyikre egy adag paprikakockát, sózzuk, borsozzuk.
A tészta sarkokat középre hajtjuk, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és átkenjük a felvert tojássárgával. 180 fokos, légkeveréses, vagy 200 fokos hagyományos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
A salátához a málna gyümölcsecetet egy kis keverőtálba tesszük, hozzáadunk egy pici sót, borsot, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd beleöntjük a dióolajat, és alaposan összekeverjük.
A kész öntetet ráöntjük a csírára, összekeverjük. Ezzel tálaljuk a friss paprikás batyukat.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.