5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Spenótból nem csak főzeléket és salátát lehet készíteni, hanem ínycsiklandóan finom levest is. Ebben a spenótos krémleves receptünkben a kecskesajtot és a pisztácia olajat vetettük be nagyágyúként, hogy csak úgy robbanjanak az ízek a szájban.
A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, és két kanál sütő repceolajon megdinszteljük.
Hozzáadjuk a mirelit spenótot, felöntjük az alaplével, és 10 percen át főzzük, majd botmixerrel krémesítjük.
A keményítőt kikeverjük kevés hideg vízzel, és hozzáadjuk a leveshez. Végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval fűszerezzük. A kész levest lehúzzuk a tűzről.
A tejszínt egy merőkanál levessel elkeverjük, majd visszacsorgatjuk a lábosba, de már nem főzzük a levest tovább.
Tálaláskor a levesre morzsoljuk a kecskesajtot, meglocsoljuk kevés pisztácia olajjal, és megszórjuk tört pisztáciával.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.