5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A 100 %-os, szűretlen mogyoróolajtól lesz igazán selymes és különleges ízű ez a narancsos vinaigrettel tálalt saláta. Ha vacsorára fogyasszuk, jól illik hozzá a lágy és friss kecskesajt.
Öntsünk 1 evőkanál sárgabarack gyümölcsecetet egy csavaros üvegbe, majd adjunk hozzá 1 teáskanál mogyorómustárt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Adjuk hozzá a 4 evőkanál mogyoróolajat, majd a 2 evőkanál frissen facsart narancs levét.
Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel.
A salátát mossuk, majd szárítsuk meg. Adjuk hozzá a megmosott és negyedre vágott koktél paradicsomokat. Egy tálba helyezzük, ráöntjük a kész dresszinget, és óvatosan összeforgatjuk. A salátát egy tányéron tálaljuk, majd tegyük rá a kecskesajtot, és locsoljuk meg pár csepp mogyoróolajjal. Díszithetjük zsázsával.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.