5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az elkészítéséhez egy lábasban egy fej vöröshagymát üvegesre pirítunk sütéshez való Pödör repceolajon.
Szórjuk meg egy teáskanál Pödör bio őrölt pirospaprikával, és felöntjük egy pici vízzel.
Hozzáadjuk a vékony csíkokra felvágott 500 g kelkáposztát, egy kicsit megkeverjük, és lefedjük néhány percre.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk egy teáskanál őrölt köménnyel, és beletörünk két gerezd fokhagymát. Felöntjük 2,5 dl vízzel, és kb. 10-15 perc alatt meg is fő.
Eközben 2 evőkanál lisztet csomómentesen elkeverünk 150 ml tejszínnel, majd folyamatos kevergetés mellett hozzáöntjük a főzelékünkhöz.
Beleöntünk egy evőkanál Pödör alma gyümölcsecetet, és két-három percen belül kész is az isteni főzelék.
Tálaláskor keverjünk el két evőkanál tejfölben egy teáskanál Pödör bio camelina olajat, és díszitsük vele a főzelékünket.
A vöröshagymát bio vösörhagymaporral vagy granulátummal, a fokhagymát bio fokhagymaporral vagy granulátummal helyettesíthetjük (1 -2 tk vagy ízlés szerint).
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.