5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy ráérős reggelen mi sem jobb, mint egy gazdag omlett. Receptünkben most szalonnával, kelkáposztával készítettük el az omlettet, amit tökmagolajjal teszünk még finomabbá.
A bacont felkockázzuk. A kelkáposztát vékony csíkokra vágjuk, 30 grammot félreteszünk belőle, majd a repce olajon egy kisebb (kb. 20 cm átmérőjű) serpenyőben lepirítjuk a baconnal együtt.
A tojást a csipet sóval felhabosítunk, majd ráöntjük a szalonnás kelkáposztára.
A hőmérsékletet közepesen forróra visszavesszük, hogy a tojás gyorsan és egyenletesen átsüljön. Egy spatula segítségével az omlett széleit megemelhetjük, hogy a közepén maradt folyékony tojás a serpenyő aljára folyjék, és megsüljön.
Még forrón tányérra borítjuk, félbe, vagy három részre hajtogatjuk. Meglocsoljuk tökmagolajjal, megszórjuk a maradék nyers kelkáposztával, és már ehetjük is.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.