5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A házi majonéz készítésekor mi magunk döntünk a felhasznált olajok minőségéről. Az omega-3-ban gazdag kendermagolaj egészséges választás, ráadásul könnyed, a friss fű illatát idéző íze páratlan ízélményt biztosít.
A hozzávalókat szobahőmérsékleten használjuk fel. A tojás sárgáját sóval, borssal, a fél gerezd fokhagymával, 2 teáskanál alma balzsamecettel és 1 teáskanál alma balsamico mustárral elkeverjük. Használjunk gépi habverőt.
A bio kendermagolajat először csepegtetve majd egyre többet hozzáöntve gépi habverővel hozzákeverjük, míg sűrű pép lesz belőle.
Az így elkészült majonéz aznap fogyasztható. A nyers tojás sárgáját helyettesíthetjük reszelt főtt tojás sárgájával is, így több napig hűtőben tárolva is fogyasztható.
Ajánljuk húsokhoz, halakhoz, tésztasalátákhoz, vagy szendvicsekbe.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.