5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A karácsonyi menüből nem hiányozhat a krémes gombamártás.
Felszeletelünk egy nagyobb fej vöröshagymát és egy evőkanál Pödör repce sütő olajon üvegesre pirítjuk.
Eközben vékony szeletekre vágunk 500 g megtisztított csiperke gombát és megdinszteljük a hagymát nagyjából 20 perc alatt.
Elkészítjük az ételünk lelkét, a szószt. Ez 3 dl tejszínből, egy evőkanál Pödör alma balsamico mustárból és két evőkanál Pödör alma gyümölcsecetből áll.
A megpárolt gombát sózzuk, borsozzuk, amihez most Pödör fehér penja borsot és flor de salt használok. Egy kis fehérbor is jól áll neki.
Ráöntjük a szószt a gombára és így főzzük, amíg egy picit besűrűsödik. Levesszük a tűzről és még forrón tálaljuk.
Marha steakhez, vadakhoz, sertészszűzhöz, sült tarjához is kitűnően passzol.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.