5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Langyos spárgasaláta receptünkben a körte gyümölcsecetes - makadámia dió olajos dresszing teszi fel az i-re a pontot. Paradicsomkockával, vegyes zöldsalátával tálaljuk. Fogyaszthatjuk önmagában, vagy grillezett halak, fehér húsú halak mellé.
A zöld spárgát alaposan megmossuk, majd a fás alsó részeit levágjuk.
A megtisztított spárgát 3 centis darabokra vágjuk, majd forrásban lévő, sós vízben 3-4 percig blansírozzuk, majd leszűrjük, langyosra hűtjük. Végül lecsepegtetjük róla a felesleges vizet.
A paradicsomokat megmossuk, leszárazzuk, a szárvégződésnél kereszt alakban bevágjuk. Az előkészített paradicsomokat forrásban lévő vízbe mártjuk 10-15 másodpercre. Ezt követően a paradicsomok héja könnyedén eltávolítható.
A meghámozott paradicsomokat kettévágjuk, magjukat kikaparjuk, a paradicsom húsát pedig kockára vágjuk.
Egy zárható üvegbe öntsük bele a körte gyümölcsecetet, adjunk hozzá egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd tegyük bele a csipet tört borsot, és végül a makadámia dió olajat. Alaposan összerázzuk.
A zöldségeket egy keverőtálba helyezzük, és összekeverjük a dresszinggel. Azonnal tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.