5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A carbonara szószos tészta ünnepivé tehető, ha grillezett lazaccal együtt tálaljuk. A mártásba csempészett luxus továbbá a fenyőmagolaj, ami még jobban kiemeli a pirított fenyőmag intenzitását.
A tojást és a tejszínt beletesszük egy tálba, sózzuk, borsozzuk, és ráreszeljük a fokhagymát.
Ezután ráreszelünk 50 g parmezánt (vagy grana padanot).
Hozzáadjuk a 4 ek fenyőmagolajat, és összekeverjük, majd félretesszük.
Egy edényben vizet forralunk, ha felforrt, beletesszük a sót, majd a tagliatellét. Al dente-re főzzük.
A lazacfilét csíkokba vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az 1 evőkanál repceolajat, és alacsony hőmérsékleten mindkét oldalán rövid ideig kisütjük. Kivesszük egy tálra, és félre rakjuk.
Közben a fenyőmagot egy serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, és egy tányéron hagyjuk kihűlni.
A kifőtt tésztához adjuk a spenót leveleket, összekeverjük, majd ráöntjük a korábban elkészített szószt, és összeforgatjuk.
Tálaláskor rátesszük a lazacot és a maradék parmezánt, majd a tetejét megszórjuk a pirított fenyőmaggal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.