5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ezt a majonézes csirkés tésztasalátát fogyaszthatjuk langyosan, vagy hidegen is. Gyorsan elkészíthető, tartalmas, ízletes tésztaétel, amit akár magunkkal is vihetünk munkába ebédre.
A majonézhez aprítógépbe tesszük a főtt tojássárgát, a sót, borsot, mustárt, tejet, az alma balsamico velvet ecetet, végül a dió-, és chiamagolajat. Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos - lehetőleg hűtött - hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
A csirkemellet felkockázzuk, és sütő repceolajon megpirítjuk. Enyhén sózzuk.
Egy fazékban 2 liter vizet forralunk, egy csipet sóval megszórjuk, majd roppanósra főzzük benne a masni tésztát.
A tésztát leszűrjük, langyosra hűtjük, majd belekeverjük a spenótot. Akkor jó, ha a tészta még langyos és a spenót kissé összeesik benne. Belekeverjük a sült csirkemellet, és a kész majonézt is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.