5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
El szeretnéd kápráztatni a vendégeid? Készíts egy gyors bélszínsalátát málnaecetes öntettel, és málnaszemekkel. 20 perc alatt exkluziv előételt varázsolhatsz könnyedén.
A marha bélszínt bekenjük 2 evőkanál bio argánolajjal.
Elkészítjük az öntetet: tegyük zárható üvegbe a málna balzsamecetet. Sóval, borssal ízesítjük.
Hozzáadjuk a 4 ek. bio chia olajat.
Az üveget lezárjuk, és alaposan összerázzuk az öntetet.
Egy serpenyőt szárazon felforrósítunk, majd beletesszük a húst és minden oldalát 2-2 percig kérgesre pirítjuk, utána sózzuk, borsozzuk, majd 100 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük. (Ha a serpenyőt sütőben is használhatjuk célszerű a serpenyőt a sütőbe tenni, ha nincs ilyen serpenyőnk, helyezzük át a húst sütőlapra.)
A salátát tálba tesszük, meglocsoljuk az öntettel és összekeverjük.
A húst éles késsel vékony szeletekre vágjuk. A salátát megszórjuk bio chia maggal, rászórjuk a málnaszemeket és a végén ráhelyezzük a hússzeleteket.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.