5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ősszel, és télen a szervezetünk jobban kívánja a töményebb, csokisabb édességeket, ezért hétvégente meglephetjük magunkat akár egy ilyen gluténmentes süteménnyel is. A mandulalisztes brownie pillanatok alatt elkészíthető, és csak úgy illatozik a macadámia dió olajtól.
A macadámia olajt keverjük össze a földimandula liszttel, majd egy aprítóban daráljuk le. Olyan lesz az állaga, mint egy krémnek, vagy a puha vajnak.
A csokoládét tegyük egy habüstbe a cukorral együtt, és vízgőz felett olvasszuk fel. Majd tegyük félre, és hűtsük langyosra.
Ekkor keverjük a földimandula lisztes olajt a csokihoz, majd egyenként dolgozzuk bele a tojásokat is.
Egy kb. 20x20 centis sütőformát béleljünk ki sütőpapírral, öntsük bele a masszát. Majd 170 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 22-24 perc alatt süssük készre a süteményt.
A brownie-t nem szabad túlsütni, akkor jó, ha kihűlve ragacsos kissé. Tálalhatjuk önmagában, vagy vanília fagyival, gyümölcsraguval együtt is.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.