5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Meggyes édeskömény saláta receptünk egy üde, könnyed, nyári saláta, amit pillanatok alatt el lehet készíteni. Önmagában is kiváló előételként, de grillezett csirkemell mellé is remek köret lehet.
Az édeskömény torzsáját kivágjuk, szárrészét eltávolítjuk. A gumóját, négy részre vágjuk, majd vékonyan felszeleteljük.
Az édeskömény szeleteket a napraforgó olajon, közepes hőfokon megfonnyasszuk.
A meggy balzsamecetet egy üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd hozzáadjuk a szőlőmagolajat és a kevés borsot is. Zárjuk le az üveget, és rázzuk fel az öntetet alaposan.
A csírát hozzáadjuk az édesköményhez, és összekeverjük a saláta dresszinggel.
Meggyszemekkel tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.