5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hozzávalókat összekészítjük: a salátát megmossuk, és salátacentrifugában megszárítjuk.
A paprikákat félbe vágjuk, a magházaikat eltávolítjuk, és forró serpenyőben, a repceolaj felében közepes hőmérsékleten megsütjük. A szalámi bőrét lehúzzuk, felszeleteljük, és a fügéket félbe vágjuk.
A kecskesajtot a rozmaringgal együtt forró serpenyőben a maradék repceolajon mindkét felén kb. 1-2 percig, közepes hőmérsékleten megsütjük.
A salátát 2 tányérra elosztjuk, az Aceto Balsamicoval és az olíva olajjal marináljuk, a többi hozzávalót mellérakjuk, végül 1-1 teáskanálnyi pestót teszünk a kecskesajtokra.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.