5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A spenótról a legtöbb embernek a főzelék jut eszébe, holott remek alapanyaga salátáknak is. Ezt a meleg spenótsalátát házi sonkával, fenyőmaggal készítjük, amit paradicsomecettel és chia olajjal teszünk egészségesebbé, izgalmasabbá.
Egy forró serpenyőben megdinszteljük a zúzott fokhagymát a repce sütőolajon.
Hozzáadjuk a fenyőmagot, és addig pirítjuk, amíg a magok halványbarna színűek lesznek.
A hagyományos érlelésű sonkát vékony szeletekre, majd kockára vágjuk, és rászedjük a fokhagymás fenyőmagra. További 5 percen át pirítjuk.
A megmosott spenótleveleket 1-2 részletben a sonkás alaphoz adjuk. Akkor jó, ha kissé összeesnek a spenótlevelek. Végül ízlés szerint 1-2 tk paradicsomecettel ízesítjük. Tálalás előtt belekeverjük a chia olajat. Reszelt parmezánnal tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.