5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Többnyire a zöldfűszerekkel játszunk, amikor ízesítjük az ételeinket. Ám még több ízbombát vihetünk egy tésztasalátába is, ha karakteres, hidegen sajtolt olajjal, pl. dióolajjal kombináljuk. Ha egyszer megkóstoljuk, mindig így akarjuk enni.
A felkockázott csirkemellet pirítsuk arany színűre pár perc alatt a repceolajon.
Időközben a tésztát főzzük ki lobogó, sós vízben.
Készítsük el az öntetet: tegyük zárható üvegbe a fehér aceto balsamicot, a mogyorómustárt és 1 gerezd apróra vágott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk.
Öntsük hozzá a mogyoróolajat.
Az üveget zárjuk le és az öntetet alaposan rázzuk össze.
Adjuk a megpirított csirkemellhez a megmosott, egészben hagyott spenót leveleket, az 1 gerezd apróra vágott fokhagymát, sót és frissen őrölt borsot. A csirkéből áradó hőtől a spenót kicsit összeseik.
Az öntetet adjuk a leszűrt tésztához, keverjük el, majd a spenótos csirkét is adjuk hozzá. A salátát gazdagíthatjuk koktélparadicsommal és mozzarellával. Díszítsük friss bazsalikom levéllel.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.