5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy különleges muffin-szendvicset fogunk elkészíteni, tökmagolajos majonézzel és mákolajjal.
Elkészítjük a tésztát, amelyhez langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt.
Egy keverőtálba átszitáljuk a lisztet, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztős tejet, a vajat, 2 evőkanál mákot, és egy kis sóval gyönyörűen kidagasztjuk. Belisztezett deszkán átgyúrjuk a tésztát, tálba tesszük, lefedjük, és hagyjuk (kb. 45 percig), hogy a duplájára keljen.
Hat egyenlő részre vágjuk, majd bucikat formázunk belőle. Ezután fél órát pihentetjük, meglapítjuk, és egy kevés vízzel megkenjük mindkét oldalát – ez nagyon fontos –, majd a maradék mákba forgatjuk, és forró serpenyőben kisütjük. Kb. 3 percig sütjük, megfordítjuk, hogy a másik oldala is megsüljön.
A kész bucikat kettévágjuk, megkenjük tökmagolajos majonézzel, és végül beletesszük a sajtot és sonkát.
Köretként tálaljunk mellé salátát, amelyet meglocsolunk mákolajjal, majd alaposan összeforgatunk. Ha a savasabb ízeket kedveljük, egy üres fűszertartó üvegbe tegyünk egy kevés sót, cseresznye gyümölcsecetet ízlés szerint, majd adjuk hozzá a mákolajat, és rázzuk össze. A kész dresszinget öntsük a salátára, majd alaposan forgassuk össze.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.