5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sabayon (ejtsd szabajon) egy olasz eredetű mártás, amit borból, vagy pezsgőből készítenek hagyományosan sok tojássárgával. A narancsos sabayon, macadamia dió olajjal egy gyerekbarát desszert, hiszen alkohol nélkül készül, ám mégis különleges és ízletes.
A tojássárgákat tegyük a porcukorral együtt egy habüstbe, és keverjük fehéredésig.
Vegyünk egy akkora gyorsforralót, amire ráhelyezhető a habüst, nem merül el benne. Az edénybe öntsünk 3 ujjnyi vizet, tegyük rá a tojáskrémmel teli habüstöt, öntsük rá a frisssen facsart narancslevet, és a körte balsamico-t.
Közepes hőfokon, a vízgőzben habosítsuk a krémet. Figyeljünk arra, hogy a habosítást ne hagyjuk abba, mert a tojás könnyen összeugorhat. Akkor jó a krém, ha habos, az állaga pedig selymesen sűrű.
Az ananászt hámozzuk meg, vágjuk kisebb darabokra, és locsoljuk meg a macadamia olajjal. A még meleg sabayonnal tálaljuk.
A sabayont megszórhatjuk kevés cukorral, és szakácsfáklyával, vagy grillsütőben karamellizálhatjuk a tetejét.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.