5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus tiramisut egy kis fantáziával mindig fel lehet dobni. Piemonti mogyoróolajjal és karamellizált naranccsal egyszerűen fenomenális lesz.
A mascarponet kikeverjük a natúr krémsajttal, és a porcukorral. Egy nyomózsákba tesszük, tálalásig hűtőben tartjuk.
A babapiskótákat beáztatjuk a hosszúkávéba.
A narancsokat meghámozzuk, levágjuk egy éles késsel a héjukat a fehér hártyával együtt, majd felkockázzuk. A nádcukorral együtt sziruposra főzzük.
Ha minden kész van, elkezdjük rétegezni poharakba a hozzávalókat. Alulra krémet teszünk, megszórjuk kakaóporral, majd erre jön egy sor babapiskóta, amit meglocsolunk mogyoró olajjal. Erre rakunk egy réteg narancsot, majd jön még egy réteg krém, babapiskóta, végül ismét krém. A desszertek tetejét megszórjuk kakaóporral.
Jót tesz a desszertnek, ha pár órát pihentetjük a hűtőben.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.