5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A céklasalátákhoz remekül párosíthatók a bogyós gyümölcsök. Málnával, málna balzsamecettel pompás nyári saláta dobható össze a sült vagy főtt céklából. Ehhez a kombinációhoz a rukkola salátát javasoljuk.
A céklákat megmossuk, meglocsoljuk a repceolajjal, megsózzuk, majd egyenként alufóliába csomagoljuk, és 160 °C fokra előmelegített sütőben megsütjük. Villával megszúrva tudjuk ellenőrízni, hogy megpuhult-e a cékla -kb. 30-35 perc. Amikor megsült, a héját eltávolítjuk és felkockázzuk.
Elkészítjük az öntetet: zárható üvegbe tesszük a málna balzsamecetet, a sót, a frissen őrölt borsot és a mézet.
Hozzáadjuk a máriatövis olajat.
Az üveget lezárjuk, és az öntetet alaposan összerázzuk.
A rukkolát összeforgatjuk az öntettel, ráhalmozzuk a sült cékla
kockákat, a málnát, rámorzsoljuk a sajtot, és megszórjuk a pisztáciával.
Aszalt meggyel, vagy vörös áfonyával tehetjük még harmonikusabbá az ízeket.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.