5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A kókuszgolyó sokunk nagy kedvence, de keksznek kisütve még izgalmasabb aprósütemény. Ez a sült pisztáciás kókuszgolyó nem csak finom, de tej, és gluténmentes is.
Előmelegítjük a sütőt 160 fokra. Közben egy tálban összekeverjük a reszelt kókuszt, a kakaóport, a mézet, kókusztejet, a fahéjat, és a vanília rúd kikapart belsejét.
A pisztáciát és a pisztáciaolajat egy konyhai robotgéppel krémesítjük. Az így kapott masszát hozzáadjuk a kókuszos összetevőkhöz.
Egy kézi habverővel felverjük a tojás fehérjét, majd hozzáadjuk a sót, és még 1-2 percig verjük. Óvatosan beleforgatjuk az így kapott habot a masszához.
Kanállal vagy kézzel apró golyókat formálunk belőle.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük az így kapott golyókat, amit 30 percre a sütőbe teszünk. Félidőben átfordítjuk a tepsit. Sütés után 1 óráig még pihentetjük a süteményt.
Végül az étcsokoládét (minimum 80 %-os kakaótartalmú) megolvasztjuk, és a lehűlt golyók 1/3 részét belemártjuk, végül megdermesztjük.
A csokoládét törjük darabokra, tegyük egy hőálló tálba, és helyezzük egy fazék gőzölgő víz fölé, úgy, hogy a tál ne érje a vizet. A csokoládé folytonos kevergetés mellett szépen felolvad.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.