5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Mediterrán ízek és a füstölt olaj különleges kombinációja garantáltan elvarázsol.
A felforralt vizet a 2 citrom héjával és a bazsalikomlevéllel aromatizáljuk, majd a polipot a vízbe helyezzük, és 90 percig főzzük.
Elkészítjük a saláta második összetevőjét: a megtisztított burgonyát 4-be vágjuk, egy tepsibe tesszük, meglocsoljuk Pödör sütőolajjal, sózzuk és borsozzuk, majd 180 fokon körülbelül 45 percen keresztül szép aranybarnára sütjük.
Elkészítjük a salátadresszinget: egy evőkanál Pödör alma balsamico mustárt, 4 evőkanál Pödör mogyoróolajat és a karikára vágott újhagymát egy tálba tesszük, majd alaposan összekeverjük.
Vegyünk elő egy serpenyőt, forrósítsuk fel, öntsünk bele Pödör bükkfával füstölt olajat, ezután pedig a megfőtt polip egyforma méretűre vágott csápjait grillezzük meg.
Tálalás előtt a meggrillezett csápokat karikára vágjuk. Grillezünk meg egy citromot ia salátánk mellé. Végül keverőtálba tesszük a grillezett polipot, a burgonyát és a dresszinget, alaposan összekeverjük, és a grillezett citromból pár csepp frissességet adunk neki, ügyelve arra, hogy ne menjen bele a citrom magja.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.