5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A petrezselyemből és a kaporból 2-2 szálat félreteszünk, a többi zöldfűszert finomra aprítjuk, a kapribogyóval együtt egy tálba tesszük, és némi reszelt citromhéjat adunk hozzá.
A halat félbe vágjuk, enyhén megsózzuk, és egy lapos edénybe tesszük a 150 g vízzel, 3 szelet citrommal, a salottahagymával, és a félretett 2-2 szál petrezselyemmel és kaporral együtt. Felhevítjük, amíg enyhén forrni kezd, majd rátesszük a fedőt, és alacsony hőfokon 12-14 percig, forráspont alatt lassan főzzük.
Elkészítjük a gremolatát: a gránátalmát félbe vágjuk, és egy kanállal kikopogtatjuk belőle a magokat, majd a fehér balzsamecettel és az olívaolajjal együtt hozzáadjuk a finomra aprított fűszerekhez, jól összekeverjük, és tengeri sóval megszórjuk. Végül a halat kivesszük az edényből, egy konyhai papírtörlőre tesszük, hagyjuk, hogy lecsöpögjön, majd a gremolatával, a salottahagymával és a megmaradt friss citrommal együtt tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.