5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
2 db érett banánt összetörünk egy tálban.
Meglocsoljuk 3 evőkanál mézzel, hozzáadunk egy teáskanál Pödör bio őrölt fahéjat és egy csipet sót.
A sütőformánkba helyezzük, úgy, hogy egy mélyedést alakítunk ki benne, majd 180 fokon kb 14 perc alatt megsütjük.
Amíg sül, elkészítjük a krémet, amihez fél pohár natúr joghurtot, és fél pohár natúr krémtúrót összekeverünk és beleöntünk 2 evőkanál Pödör bio mandulaolajat.
Nincs is más hátra, mint megtölteni a krémmel a kihűlt kosárkáink, megszórni tetszőlegesen gyümölcsökkel és még egy kis mézzel édesíteni.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.