5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az olaszok kedvelt pestoja nem csak zöldfűszerekkel, hanem aromás salátafélékkel is elkészíthető. A rukkola egy enyhén borsos, intenzív ízű salátaféle, amiből pillanatok alatt készíthetünk ízletes pestot. A kész krémet tehetjük tésztára, de különleges ízt ad szendvicseinknek is.
A hántolt napraforgó magot egy üres, bevonatos serpenyőben addig pirítjuk, amíg érezhetővé válik az aromája, majd kihűtjük.
A rukkolát megmossuk, egy konyhai papírtörlővel leitatjuk róla a nedvességet, végül finomra aprítjuk. A fokhagymát megpucoljuk, majd kisebb darabokra vágjuk.
Végül az összes hozzávalót egy aprítóba tesszük, és krémesre turmixoljuk.
A lenmagolajat helyettesíthetjük chia olajjal is, de elkészíthető hidegen sajtolt napraforgó- és lenmagolaj keverékével is.
A kész pestot tegyük sterilizált, tiszta üvegbe, tetejére öntsünk dió-, vagy napraforgó olajat, így hűtőben akár 2-3 hétig is eltartható.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.