5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A spanyolok hideg uborka alapú levese, a gazpacho nagyon finom sárgadinnyével és barackkal együtt. A gyümölcsök gazdag ízét még jobban előhozza a sárgabarack ecet, a szőlőmag-, és a sárgabarackmag olajak is.
Az uborkát megmossuk, meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. A dinnyét meghámozzuk, kimagozzuk, nagyobb kockákra vágjuk. A sárgabarackot megmossuk, kimagozzuk.
A gyümölcsöket és a zöldségeket turmix gépbe rakjuk és pépesre turmixoljuk.
A bio sárgabarackmag olajat és sárgabarack gyümölcsecetet a végen adjuk hozzá és sóval, borssal állítjuk be az ízeket.
A leves tetejére kiválóan illik pirított serrano sonka. A sonka szeleteket a zweigelt szőlőmagolajon ropogósra sütjük, konyhai papírtörlőn leitatjuk a felesleges olajat és a leves tetejére rakjuk tálaláskor.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.