5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sütőt 200 fokra melegítjük elő, légkeverés funkcióra állítva, de 180 fokon sütjük.
A hagymát és a fokhagymát félbe vágjuk, majd a chilipaprikákat is, magházukat eltávolítjuk. A zellert, szárzellert feldaraboljuk. Az oldalast esetleg egyszer félbe vágjuk, és mindet egy nagy edénybe tesszük.
Hozzáadjuk a tengeri sót, a babérlevelet és a kakukkfüvet, és az egészet felöntjük annyi hideg vízzel, amennyi mindent jól elfed. Felforraljuk, majd fedő alatt alacsony-közepes hőmérsékleten 40 percig lassú tűzön főzzük.
A húst kivesszük az edényből, és a csontos oldaláról késsel könnyedén leválasztjuk a bőrt, az oldalast pedig tepsibe tesszük. Bekenjük barbecue szósszal, és 40-45 percre a forró sütőbe tesszük, 180 °C-on sütjük. Időközönként a húsos oldalán újra és újra bekenjük a barbecue szósszal. Tálaláskor megszórjuk az aprított, friss rozmaringgal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.