5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a karakteres ízű majonéz remek kísérője lehet sült zöldségeknek, vagy pácolt, grillezett csirkehúsnak. Percek alatt elkészíthető, és hűtőben 3-4 napig jól lezárva tárolható is.
A majonézhez aprítógépbe tesszük az olajakat, a szójatejet, csipet sót, egy kis tört borsot, a sör balzsamecetet, a mustárt, és a fokhagymát.
10-15 másodpercig aprítjuk, addig, amíg majonéz állagú lesz.
A majonézhez valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű kell, hogy legyen, különben a nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.