5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Gyorsan elkészül, a zöldségeknek és a dresszingnek köszönhetően rostokban, vitaminokban, ízekben gazdag. Ha egy ilyen salátát eszel ebédre, garantáltan sokat teszel az egészségedért.
Az avokádót vékony karikára vágjuk, majd azonnal megöntözzük citromlével, ugyanis pillanatok alatt megbarnul.
A csirkemell filét kisütjük, majd egy tálra félre rakjuk.
A spárga alját levágjuk, és csak az alsó harmadát hámozzuk meg. Egy serpenyőben 2 evőkanál napraforgó olajon 2-3 percig sütjük, sózzuk, borsozzuk, és hozzáöntjük a vizet, majd 5 percig fedő alatt pároljuk.
A spárgát levesszük a tűzről, és hozzáöntjük az egy evőkanál sárgabarack gyümölcsecetet és a 3 evőkanál bio sárgabarackmag-olajat. Ezután a spárgát 4-5 cm-es szeletekre vágjuk.
Hozzáaadjuk az avokádót, a csirkemell csíkokat, megszórjuk a késsel apró darabokra vágott bio sárgabarackmaggal, és összeforgatjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.