5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáron csak úgy adja magát, hogy a salátáinkat friss, szezonális gyümölcsökkel kombináljuk. A spenóthoz remekül illik a nektarin, amit egy fantasztikus dióolajos dresszinggel tudunk még finomabbá varázsolni.
A kígyóuborkát hosszában kettévágjuk, nedves magházát kiskanállal kivájjuk, majd a kemény húsát fél karikákra vágjuk.
A félkemény nektarint vékony szeletekre vágjuk.
A spenótot megmossuk, leszárítjuk. Ha klasszikus, nagylevelű spenótot használunk, tépkedjük kisebb darabokra, a bébi spenótot hagyjuk úgy, ahogy van.
A málna balzsamecetet egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadunk egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Hozzáadjuk az olajt és a frissen tört borsot. Lezárjuk az üveget, alaposan felrázzuk.
A zöldségeket és a gyümölcsöt tálalás előtt egy keverőtálba tesszük, ráöntjük a dresszinget, és a kezünkkel alaposan átkeverjük. Azonnal tálaljuk. Málnaszemekkel megszórjuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.