5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az egyik legegyszerűbb téli desszert a sült alma, ínyenc módon is elkészíthető sárgabarackmag olajjal. Elkészítése nem igényel sok időt, a végeredmény viszont annál látványosabb, és finomabb.
Az almák alját vékonyan vágjuk le, hogy legyen egy kis talpuk, és sütés közben ne dőljenek el. A tetejüket szintén vágjuk le, és tegyük félre. Az almák közepét óvatosan vájjuk ki úgy, hogy a faluk ne sérüljön, ne törjön el.
Az aszalt barackokat vágjuk kisebb darabokra, és keverjük össze a földimandula liszttel, a sárgabarack gyümölcsecettel, és a narancs lekvárral együtt.
Töltsük meg velük az almákat, majd tegyük vissza rájuk a levágott almatetőket.
Helyezzük az almákat egy hőálló tálba, öntsünk alá fél deci vizet, és 180 fokos sütőben, kb. 20-25 percen át süssük.
Langyosan fogyasszuk, tálaláskor tetejüket locsoljuk meg egy-egy kiskanál sárgabarackmag olajjal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.