5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Igazi őszi vitaminbomba ez az édeskömény saláta, amit sült céklával, és egy különleges salátaöntettel teszünk igazán ízletessé. A meggymagolaj és a meggy balzsamecet párosítása remekül illik a cékla földes jellegéhez.
Kisebb céklákat veszünk, megmossuk őket, tepsire helyezzük. 180 fokos, előmelegített sütőben kb. 30-40 percen át sütjük. Majd kihűtjük, meghámozzuk, és kockára vágjuk.
Az édeskömény gumóját megmossuk, a szárrészt levágjuk. A kaporját félretesszük a dresszinghez. Majd az édesköményt vékonyan felszeleteljük.
A meggy balzsamecetet egy zárható kisebb üvegbe öntjük, beleszórjuk a sót, és hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Hozzáadjuk a lenmag- és a meggymagolajokat, a borsot, a finomra vágott édeskömény kaprot, és a mustárt. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.
A sült céklát, az édesköményszeleteket, a salátaleveleket egy tálba tesszük, és fogyasztás előtt belekeverjük a dresszinget.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.