5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Lágy és selymes karfiolkrémleves pirított királyrákkal, melyet a mogyoróolaj és a friss bazsalikom tesz igazán különlegessé.
A karfiolt, 4 gerezd fokhagymát és 4 szál kakukkfüvet helyezzük el egy edénybe, majd locsoljuk meg 3 evőkanál sütéshez való repceolajjal, és tegyük a sütőbe 180 fokra egy órára, hogy aranybarnára süljön.
Pirítsuk meg a királyrákokat 3 evőkanál sütéshez való repceolajon, adjunk hozzá egy gerezd fokhagymát, 4 szál kakukkfüvet és 15 g vajat. Kicsit tovább pirítjuk, majd meglocsoljuk a saját levével.
Az aranybarnára sült karfiolokról szedjük le a kakukkfüvet, majd tegyük egy lábasba, adjuk hozzá a sót és az alaplevet, és kb. 15 perc alatt főzzük készre. Ezután tegyük hozzá a 100 g vajat és az alma gyümölcsecetet, majd turmixoljuk krémesre.
Tálaláskor adagonként 3 db királyrákot helyezünk a levesre, meglocsoljuk 1 teáskanál mogyoróolajjal, és bazsalikommal díszítjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.