5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A mexikói salsa egy csípős, chilis mártogató, ami lehet krémes, vagy darabos. Az ősi receptet már megannyi módon újraértelmezték, mi most szőlőből készítettük el darabosra, amit grill húsok mellé ajánlunk köretként.
A szőlőszemeket megmossuk, félbevágjuk.
A lilahagymát, a chilit és a petrezselymet finomra aprítjuk.
A birsalma gyümölcsecetet egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadunk egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Hozzáadjuk az olajokat és a frissen tört borsot. Lezárjuk az üveget, alaposan felrázzuk.
Keverőtálba tesszük a szőlőt, a hagymát, a petrezselymet, a chilit, és ráöntjük a dresszinget. Alaposan összekeverjük.
Tálaláskor durvára tört dióval megszórjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.