5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha ősz, akkor jöhetnek a szőlős ételek. Pillanatok alatt elkészthető ez a szőlős, csirkés kuszkusz receptünk, amit langyosan, hidegen is fogyaszthatunk, ezért tökéletes munkaebéd lehet, amit magunkkal vihetünk.
A csirkemellet kockára vágjuk, és két evőkanál sütő repceolajon megpirítjuk. Közben sózzuk, borsozzuk.
A sütés végén hozzáadjuk a bébi spenót leveleket is, de csak addig hagyjuk a tűzön, amíg a levelek összeesnek. Ekkor félrehúzzuk.
A kuszkuszt egy tálba tesszük, felöntjük a forró zöldségalaplével, lefedjük, és hagyjuk, hogy pár perc alatt megszívja magát.
Ekkor a kuszkuszhoz keverjük a finomra vágott petrezselymet, a szőlőmagolajt, és a birsalma gyümölcsecetet is.
A kuszkuszhoz keverjük a spenótos csirkekockákat, és a félbevágott szőlőszemeket is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.