5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a kicsit savanykás gombaleves egy nagy kedvenc, így most ezt fogjuk elkészíteni.
Egy lábasban 1 fej aprított vöröshagymát és 2 gerezd fokhagymát üvegesre pirítunk Pödör sütő repceolajon, majd megszórjuk 1 evőkanál Pödör bio őrölt pirospaprikával, gyorsan elkeverjük és felöntjük egy pici vízzel.
Beletesszük a karikára vágott 2 szál sárgarépát és 2 szál fehérrépát és kicsit megpirítjuk. Mehet bele az 500 g megtisztított csiperke gomba. Sózzuk, borsozzuk és teszünk hozzá 1 evőkanál Pödör bio morzsolt tárkonyt. Felöntjük vízzel és lefedve főni hagyjuk.
A habaráshoz 100 g tejfölben elkeverünk 1 teáskanál Pödör alma balsamico mustárt, 2 evőkanál lisztet és felöntjük egy kis vízzel, hogy csomómentesre tudjuk keverni, majd beleöntjük a levesünkbe és forralunk rajta még egyet. Végül megbolondítjuk 2 evőkanál Pödör birsalma gyümölcsecettel, és forrón tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.