2024. december 21. és 2025. január 1. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 2-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy vitaminokban gazdag receptet készítünk el. Tőkehal pisztáciás bundában, párolt zöldséggel, pisztáciaolajjal és citrom fűszersóval.
A hal bundájához összeaprítjuk a pisztáciát, a petrezselymet és a bio citromos fűszersót. Egy tojást felütünk, megsózzuk, majd jól elkeverjük. Beleforgatjuk a tőkehalat, lecsepegtetjük róla a felesleges tojást, majd megforgatjuk a bundában.
Felforrósítjuk a serpenyőt, és pár csepp Pödör sütő repceolajon oldalanként körülbelül 3-3 percig pirítjuk. Közben egy kicsit visszavesszük a hőt nagyjából a felére.
Nincs más dolgunk, mint tálalni. Az készre párolt zöldségeket az ízekben gazdag levével átszedjük a tányérba, rátesszük a halat, kaporral díszítjük, majd a végén a hidegen sajtott Pödör pisztáciaolajjal robbantjuk az ízeket.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.