5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Gyorsan elkészíthető, laktató burgonyás étel, amihez ismét a hidegen sajtolt olajokat vesszük elő, mint fő ’fűszereket’. Így készíts kevés alapanyagból finom töltött burgonyát.
4 darab közepes méretű burgonyát alaposan megmosunk, majd héjastól 200 fokos sütőben kb. 40-45 percig sütjük.
Ha elkészült, hosszában bevágjuk őket, mint egy csónakot. Mindegyik belsejét meglocsoljuk 1-1 teáskanál dióolajjal, és borsozzuk.
A chorizot vagy száraz, házi kolbászt felkarikázzuk, és egy üres serpenyőben lepirítjuk.
A juhtúrót, vagy ha nincs, akkor cottage cheeset kikeverünk a lenmagolajjal, az alma balsamicoval, csipet borssal és a snidlinggel.
A még langyos burgonyacsónakokat megtöltjük a fűszeres túróval. Pirított kolbásszal és snidlinggel tálaljuk.
Ha cottage cheeset használunk, akkor egy aprítóban krémesítsük kissé, és sózzuk. A juhtúrót nem kell külön sózni. A juhtúrót és a cottage cheeset keverhetjük is, ebben az esetben kóstolással állítsuk be a sósságát.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.