5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy egyszerű nyári vajbabfőzeléket fogunk készíteni, amit a végén fel fogunk dobni egy pár csepp bükkfával füstölt olajjal.
A megtisztított és fölvágott vajbabot beletesszük egy lábasba, megsózzuk, majd hozzáadunk 1 teáskanál Pödör bio vöröshagymaport, fokhagymaport és néhány darab babérlevelet.
Végül felöntjük annyi vízzel, hogy éppen hogy csak ellepje, majd 10-15 perc alatt puhára főzzük. Eközben 2 dl joghurtban elkeverünk 2 evőkanál lisztet csomómentesen. Öntsük bele a főzelék alapunkba. Jól keverjük össze, majd főzzük még egy pár percig.
Ha úgy érezzük, hogy a főzelékünk nem elég savanykás, nyugodtan tegyünk bele 1 teáskanál Pödör alma gyümölcsecetet. Tálaláskor ízesítsük egy pár csepp Pödör bükkfával füstölt olajjal és díszítsük kaporral. A füstölt olaj ízének köszönhetően, elhagyható a húsos feltét, hiszen így is megkapjuk a tökéletes ízt.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.