5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Egy egyszerű nyári vajbabfőzeléket fogunk készíteni, amit a végén fel fogunk dobni egy pár csepp bükkfával füstölt olajjal.
A megtisztított és fölvágott vajbabot beletesszük egy lábasba, megsózzuk, majd hozzáadunk 1 teáskanál Pödör bio vöröshagymaport, fokhagymaport és néhány darab babérlevelet.
Végül felöntjük annyi vízzel, hogy éppen hogy csak ellepje, majd 10-15 perc alatt puhára főzzük. Eközben 2 dl joghurtban elkeverünk 2 evőkanál lisztet csomómentesen. Öntsük bele a főzelék alapunkba. Jól keverjük össze, majd főzzük még egy pár percig.
Ha úgy érezzük, hogy a főzelékünk nem elég savanykás, nyugodtan tegyünk bele 1 teáskanál Pödör alma gyümölcsecetet. Tálaláskor ízesítsük egy pár csepp Pödör bükkfával füstölt olajjal és díszítsük kaporral. A füstölt olaj ízének köszönhetően, elhagyható a húsos feltét, hiszen így is megkapjuk a tökéletes ízt.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.