5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Van, amikor csak pár percünk van valami finom, laktató, de mégis egészséges étel elkészítésére. Az elfoglalt hétköznapokon jól jöhet a zöldséges, csirkés wok receptünk, ami a készítés technikájának ellenére a magyaros ízeket idézi meg.
A csirkemellet vékony tokányokra vágjuk.
A lilahagymát vékonyan felszeleteljük.
A kaliforniai paprikát, és a cukkinit kb. fél centi vastag csíkokra vágjuk.
Egy wok serpenyőben (vagy bevonatos serpenyőben) felhevítjük a sütő repceolajat, belereszeljük a fokhagymát. 1 percig pirítjuk. Majd hozzáadjuk a csirkecsíkokat, és 2-3 percen át pirítjuk.
Végül hozzáadjuk a zöldségeket is (cukkini, kaliforniai paprika) a lilahagymával együtt. Sózzuk, borsozzuk, és 3-4 percig magas hőmérsékleten pirítjuk.
Tálalás előtt belekeverjük a finomra vágott petrezselymet, az alma balzsamecetet, és a tökmagolajat is. Tökmaggal megszórjuk.
Tetszőlegesen bármilyen idény zöldséggel és friss fűszerrel kiegészíthető vagy helyettesíthetőek az alapanyagok!
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.